Весняний будівельний форум 2019 Назад

Весняний будівельний форум 2019

З 2 по 5 квітня у Львові при підтримці RIA.com відбудеться Весняний Будівельний Форум 2019.


    З 2 по 5 квітня у Львові при підтримці RIA.com відбудеться Весняний Будівельний Форум 2019.  

   За останні три роки зростання показників будівельного ринку дозволяє говорити, що галузь пережила свій кризовий період і розпочинається її сталий розвиток. Починаючи з другої половини 2018 року, інвестиційні очікування продовжують залишатися в позитивній зоні, тому за  оцінками фахівців, у прийдешньому році слід очікувати зростання інвестицій в нові проекти житлової і комерційної нерухомості, хоч і не високими, та впевненими темпами. Львів і надалі залишається інвестиційно привабливим містом, будуються нові житлові комплекси, з’являється можливість для нових компаній відчути здорову конкуренцію та продемонструвати свої досягнення у будівельній галузі.

        Весняний Будівельний Форум – вже традиційне місце зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів з представниками торгівлі, архітекторами, підрядниками та інвесторами в західному регіоні країни. Будівельна виставка репрезентує сучасну будівельну продукцію, новітні технології у сфері будівництва та якісну сервісну пропозицію майже 150 компаній з України та з-за кордону. В 2019 році, ми звертаємо велику увагу важливій на наш погляд тематиці, а саме, використанню енергозберігаючих технологій в будівництві і т.д. Протягом  4-ох днів на Форумі відбудуться обговорення актуальних та необхідних питань будівельної галузі, презентації та семінари, акції та розіграші також чекатимуть на вас.

        Серед основних тематичних розділів: ?будівельні та оздоблювальні матеріали, ?будівельні та металеві конструкції, ?фасадні та покрівельні матеріали, ?штукатурка, фарби, лаки, суміші, ?будівельне обладнання, риштування, технології, ?ліфти та ліфтове обладнання, ?електричний та ручний інструмент, ?ландшафтна архітектура, ?системи опалення, ?енергозберігаючі технології, ?пічки, каміни, димарі, ?виробництво вікон та дверей, профілі, ПВХ, ?ворота, огорожа і т.д.

       Запрошуємо долучатися всіх фахівців будівельної галузі до професійного майданчика, щоб  продемонструвати свої досягнення у будівельній сфері, ознайомити потенційних клієнтів з асортиментом своєї продукції, розширити дилерську мережу та отримати потенційного клієнта.

В рамках Весняного Будівельного Форуму  традиційно проходить XXXIX Міжнародна виставка «Буд-ЕКСПО-весна» та XIV Спеціалізована виставка «Вікна.Двері.Дах»

Запрошуємо до участі: https://goo.gl/hG78n4

Контакти Оргкомітету:  (032) 297-06-28, expo1@galexpo.lviv.ua, www.galexpo.com.ua/budvesna


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье