AGROPORT Тернопіль 2020 Назад

AGROPORT Тернопіль 2020

AGROPORT West Lviv 2019 відбудеться 21-23 березня в аеропорту ім. Данила Галицького при підтримці RIA.com
AGROPORT West Lviv 2019 відбудеться 21-23 березня  в аеропорту ім. Данила Галицького при підтримці RIA.com

Перші спільні кроки

AGROPORT розширює свою географію. Днями організатори заходу ознайомились з можливостями Тернополя – місто претендує на проведення Форуму у 2020 році.

Image title

–Ми відгукнулися на ініціативу місцевого бізнесу. Висока зацікавленість регіональних підприємців – для нас найважливіша умова, – говорить  Дмитро Титаренко, генеральний менеджер проекту AGROPORT Ukraine. –  Особливість нашого Форуму  в тому, що ми намагаємося максимально наблизитися до споживача. І мова не тільки про відстані, хоча для фермерів це теж дуже важливо, – ми робимо акцент на регіональних особливостях. Тому компанії-учасники пропонують саме ті технології та техніку, які найкраще підходять саме для цієї місцевості.

Нагадаємо, що вже традиційно AGROPORT проходить у Львові, Херсоні та Харкові і охоплює  Західний, Південний та Східний регіони. Але за відгуками учасників та відвідувачів заходу, цього недостатньо – попит значно вищий. Тому й постало питання про нові майданчики, а також про нові напрямки діяльності. Планується, що AGROPORT в Тернополі поєднає  аграрну та деревообробну промисловість. Одним із ініціаторів проведення заходу в цьому місті стала компанія "Мост-Україна", яка працює на ринку обладнання для деревообробки, та Українська асоціація деревообробного обладнання.

– Наша компанія – постійний учасник AGROPORT  і бачимо значну віддачу від цих заходів, – розповідає керівник компанії «Мост-Україна» Олександр Твердохліб. Звісно, для нас найцікавіші західні регіони, де є великі обсяги  деревини і певні традиції. Здавна на Західній Україні хороші господарства (а кожен фермер – добрий господар), мали невеликі пилорами для власних потреб. В багатьох регіонах Європи ця практика, до речі, існує й сьогодні. Ми б хотіли відродити цю традицію. Тому запропонували Тернопіль для проведення виставки і плануємо стати її співорганізаторами.

Свою підтримку в проведенні заходу пообіцяла і обласна влада: АПК є основою економіки Тернопільщини, в області працює майже 1100 господарств і вона один з лідерів у виробництві сільськогосподарської продукції. Тому сучасні технології і новинки техніки тут дуже затребувані.

Image title

– На Тернопільщині є всі необхідні передумови для проведення AGROPORT,пояснює Дмитро Титаренко. – По-перше, в області багато сільгоспвиробників. По-друге, вдале географічне розташування – фактично місто знаходиться в центрі західного регіону. І, по-третє, є хороша логістика і потрібна інфраструктура – аеропорт для проведення заходу, а також готелі, ресторани, туристичні об'єкти. Треба сказати, що туристична привабливість має дуже велике значення і для  бізнес-заходів. Думаю, багато хто з потенційних учасників захоче відвідати це гарне місто з багатою історією та смачною кухнею.

Уже на найближчому AGROPORT West Lviv 2019 (відбудеться 21-23 березня  в аеропорту ім. Данила Галицького при підтримці RIA.com) очікуємо на делегацію з Тернопільщини, яка планує переймати досвід у своїх львівських колег.


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье